Edit Glück logó és arculattervezés

Edit azért keresett meg, mert szeretné beindítani a pedikűr és kozmetikai vállalkozását. Ehhez szeretett volna egy logót és egy teljes arculatot, ami illik a vállalkozásához.
Minden ilyen projeknél fontosnak tartom a piackutatást és élvezem hogy megismerhetek egy új vállalkozást a közös munka során. Az arculattervezés után most tervezem a weboldala terveit.

Logó és arculattervezéssel vagy márkaépítéssel egy köteléket alakítasz ki a potenciális vásárlóiddal, aminek a lényege, hogy a vásárlóid felismerjenek Téged és a márkádat, és megkülönböztessenek a versenytársaktól.

Egy jól megtervezett arculat magába foglalja a színeket, formákat, betűtípusokat, ikonokat. A lényeg, hogy különbözzél a többitől, ehhez kell megtalálni a legjobb elemeket. Egy arculat hosszútávon biztosítja számodra azokat az elemeket, színeket, formákat, amiket használni tudsz a social media felületeiden, nyomtatott szórólapokon, a weboldaladon. Így a vásárlóid is látják, hogy teljesen egységes az egész vállalkozásod, ami profizmusra vall.

Nincs a vállalkozásodnak egységes arculata? Keress meg és segítek megvalósítani a céljaidat.
Az árakat ITT tudod megtekinteni. 

logó és arculattervezés árak

Logó tervezése – 40.000 Ft-tól (AAM)
(2db vázlat, 2db módosítás, színes vagy fekete-fehér változatban)

Névjegykáryta – 9.800 Ft-tól (AAM)
(egyoldalas: 9.800 Ft-tól, kétoldalas: 13.800 Ft-tól)

Kisarculat – 48.000 Ft-tól (AAM)
(logó, névjegykártya, boríték, levélpapír, social media felületéhez profil és borítókép)

Nagyarculat – 90.000 Ft-tól (AAM)
(logóvariációk, névjegykártya, boríték, levélpapír, betűtípusok, színpaletta, fotó inspirációk, social media felületéhez profil és borítókép)

Grafikai tervezés

  • Az ajánlatkérésben ajánlott minél részletesebben összefoglalnod a igényeidet, ahhoz, hogy felmérjem a projekt volumenét.
  • Az ajánlatkérés után telefonon vagy személyesen pontosítok Veletek, és letisztázzuk, hogy pontosan mik az elképzeléseitek.
  • A nyomtatási árat csak a pontos paraméterek után alapján tudom meghatározni.
  • Grafikai, tervezési munkadíj meghatározása egyedileg történik. Miután pontosítottuk, hogy mit szeretnétek, csak utána készítem el Nektek a pontos árajánlatot.

További munkáim

Famíves Kft.
Logó és weboldal

Zhoja
Szórólap tervezés

ZHOJA EASY
WEBDESIGN ÉS WEBOLDAL

AQUA VERA
CSOMAGOLÁSTERVEZÉS

Csomagolástervezés palackra