Dolgozzunk együtt!

Honlap szerkesztés

A LEGJOBB HELYEN JÁRSZ, HA…

Most indítod el a vállalkozásodat és olyan weboldalt szeretnél, ami pénzt termel?

Vagy van már egy meglévő weboldalad csak szeretnéd még jobban felturbózni, hogy még több bevételt szerezz?

A weboldalakat WordPress tartalomkezelő rendszerben alakítom ki, ami a világon a legnagyobb tartalomkezelő rendszer (CMS). Napjainkban szinten minden weboldal WordPress rendszeren alapul, legyen szó az egyszerű honlapról a prémium minőségű webshopról. 

WordPress tökéletes választás, ha weboldalt, saját blogot vagy webshopot szeretnél. Tervezéskor egyedi megjelenést és funciókat alakítok ki az igényeid szerint.

Dolgozzunk együtt és segítek, hogy a célod, víziód, küldetésed az online világban is teret kapjon.

Honlap szerkesztés, miért érné meg Neked?

Hitelesebb leszel a vevőid szemében

Komoly szakember vagy és szeretnéd ezt az ügyfeleid felé is láttatni? Akkor elengedhetetlen, hogy legyen egy weblapod, ahol kommunikálhatsz a vásárlóiddal, megoszthatsz velük minden információt.

Még több vásárlót tudsz elérni

Terméket vagy szolgáltatást adsz? Egy weboldalon részletesen be tudod mutatni a vásárlóknak, amit el szeretnél nekik adni. Emellett folyamatosan tudsz velük kommunikálni is.

Növelheted vele a márkád értékét

Bizalmat tudsz kelteni az ügyfeleid szemében egy igényesen felépített honlappal. Az ügyfeleid tudni fogják, hogy profi vagy abban, amit csinálsz és Téged fognak megkeresni.

Sokkal több lesz a nyereséged

Egy felhasználóbarát és keresőoptimalizált weboldal folyamatosan segít Neked, hogy új ügyfeleid legyenek. Ez egy óriási befektetés, amit kár lenne elszalasztanod.

honlap szerkesztés csomagárak

A fenti árak mit nem tartalmaznak?

Fizetős bővítmények és szolgáltatások a honlaphoz

Marketing szöveg a weboldalra. Ha szükséged lenne erre is, az is megoldható. Kérlek jelezd felém és megbeszéljük az árat.

A 2 hónap letelte után a weboldal karbantartását

fontos tudnivalók

A weboldalon lévő képekért és tartalomért az ÜGYFÉL felel!
Szeretnél egy profi marketing szöveget/tartalmat a weboldaladra? Ne aggódj, mert ebben is tudok Neked segíteni. Jelezd felém, amennyiben erre is szükséged lenne.

Mitől lesz egyedi a te honlapod?

Felhasználóbarát, lényegretörő tartalmad lesz

A mai rohanó világban az emberek nem szeretnek bármire is várni. A weblapodon könnyen elérhetővé kell tenni az információkat és a funkciókat. Fontos, hogy a weboldalad letisztult, világos és használható legyen a vevőid számára. pl: logikus menürendszer kialakítása, megfelelő betűtípusok stb…

Konkrét célja lesz

A design szerepe, hogy a vásárlóid tudják azt, hogy mit kínálnsz nekik, mire nyújtasz számukra megoldást. Cél, hogy meggyőzzük őket, hogy Téged válasszanak.

Minden kijelzőn tökéletesen fog működni

Vevők többsége okostelefonon vagy tableten böngészik, így elengedhetetlen hogy a honlapod  reszponzív legyen, vagyis minden eszközön működőképes legyen.

Vonzó Design

Első benyomás fontossága. És az egész pár másodpercen múlik! Miért is?? Egy vizuálisan egyedi design azonnal felkelti az érdeklődést. A látványvilágnak, színeknek, betűtípusoknak, formáknak mind lényeges szerepük van. Legyen egyedi, megkülönböztethető a weboldalad.

Gyors lesz

A  vásárlóid azonnal tudni akarják az információt másodpercek alatt. Ha a weboldalad nem töltődik be azonnal, már mennek is tovább.

Milyen egy jó weboldal? blog bejegyzésben megtudhatod, hogy milyen szempontok játszanak szerepet ahhoz, hogy a vállalkozásod honlapja sikeres legyen.

Jelentkezz be kozultációra, és beszéljünk arról, hogy mi az elképzelésed.

Honlap szerkesztés, mennyibe fog ez Neked kerülni?

Minden ügyfélnek egyedi kérései, igényei vannak, így nincs 2 egyforma ajánlat. Az ügyfeleimnek egyedi, személyre szabott ajánlatot készítek emailes vagy telefonos egyeztetés követően. Az ajánlatkérésben ajánlott minél részletesebben összefoglalnod a igényeidet, ahhoz, hogy felmérjem a projekt volumenét.

honlap szerkesztés

Honlap szerkesztés fázisai, avagy így dolgozom:

Ajánlatkérés

Emailben vagy a Kapcsolati form kitöltésével írd le, hogy miben segíthetek Neked. Mik az elképzeléseid, mit szeretnél megvalósítani a weboldaladon.  Online konzultáció is lehetséges, ahol közösen megbeszéljük az igényeidet.

 

Ajánlat küldése, szerződéskötés

A kapott információk alapján küldök Neked egy egyedi árajánlatot. Ha az ajánlat elnyerte a tetszésedet, akkor megkötjük a szerződést, amiben szerepelnek: az elvégzendő feladatok, határidők, fizetési feltételek. Ekkor esedékes az előleg átutalása is, ami az adott összeg 40-50%-a, mivel több hétig/hónapig fogunk közösen együtt dolgozni a honlapodon.

Tervezés fázis

Tervezés előtt megbeszéljük, hogy milyen felépítést, funkciókat, tartalmakat szeretnél a weboldalra. Fontos, hogy tudd mit szeretnél és pontosan tudd a céljaidat, ahhoz hogy felépítsük a weboldalt.

Az egyeztetés után megtervezem a weboldal látványtervét, kialakítva a menürendszert aloldalakkal együtt. Kapsz tőlem egy drótvázat, hogy vizuálisan is lásd hogyan fog kinézni a honlapod.

Ezalatt az ügyfél feladata összegyűjteni a jogtiszta, jó felbontású képeket, illetve a szöveges tartalmat amit a látványtervben felhasználok. Ha a képek beszerzése probléma, akkor jogtiszta képeket én is tudok szerezni, ez megbeszélés kérdése.
Webszöveg írásánál is falakba ütközöl?? Jelezd felém, hogy erre is szükséged lenne.

Ha még nincs honlapod, akkor mielőbb érdemes a domain nevet lefoglalni, és biztosítani a tárhelyet. Szívesen tudok ebben is segíteni. Itt tudod megnézni, hogy a kinézett domain név foglalt-e már.

Elkészítem a vállalkozásod honlapjának a látványtervét (webdesign). Ha kész a terv akkor továbbküldöm az ügyfél részére és ha mindenki elégedett akkor véglegesítem a terveket.

Kreatív munka elkezdése

Elkezdem a weboldalt felépíteni. WordPress tartalomkezelő rendszerben alakítom ki a weboldalt, ami az egyik legkíválóbb tartalomkezelő rendszer.

Mi is történik itt?

  • weboldalt működtető bővítmények letöltése, ami biztosítja a biztonságos működést
  • menüpontok, aloldalak kialakítása
  • weboldal sablon kialakítása, személyre szabása
  • weboldalhoz szükséges képek és szövegek feltöltése, felhasználása. Színek és betűtípusok beállítása.

Weboldal tesztelése a különböző böngészőkben, különböző méretű kijelzőkön. Kijavítjuk az esetleges felmerülő hibákat. Továbbá ellenőrzöm az oldal betöltési sebességét.

Kérés szerint Google Analitics és Google Search Console mérőkód beillesztése a weboldalba, ami az oldal látogatottságáról készít különböző statisztikákat.

Biztonsági mentés készítése.

Munka átadása, utánkövetés

A kész weblapot átadom Neked. Videós oktatóanyagokat készítek Neked, hogy te is tudd frissíteni a honlapodat. Természetesen a weboldal működését figyelemmel kísérem és ha szükséges akkor javítást végzek.

A kész weboldalt folyamatosan karban kell tartani, frissíteni, különben lelassul a weblap. Későbbiek folyamán is szívesen segítek a fejlesztésekben. Sőt lehetőség van egy közös együttműködésre is karbantartás terén.