Edit Glück logó és arculattervezés

Edit azért keresett meg, mert szeretné beindítani a pedikűr és kozmetikai vállalkozását. Ehhez szeretett volna egy logót és egy teljes arculatot, ami illik a vállalkozásához.
Minden ilyen projeknél fontosnak tartom a piackutatást és élvezem hogy megismerhetek egy új vállalkozást a közös munka során. Az arculattervezés után most tervezem a weboldala terveit.

Logó és arculattervezéssel vagy márkaépítéssel egy köteléket alakítasz ki a potenciális vásárlóiddal, aminek a lényege, hogy a vásárlóid felismerjenek Téged és a márkádat, és megkülönböztessenek a versenytársaktól.

Egy jól megtervezett arculat magába foglalja a színeket, formákat, betűtípusokat, ikonokat. A lényeg, hogy különbözzél a többitől, ehhez kell megtalálni a legjobb elemeket. Egy arculat hosszútávon biztosítja számodra azokat az elemeket, színeket, formákat, amiket használni tudsz a social media felületeiden, nyomtatott szórólapokon, a weboldaladon. Így a vásárlóid is látják, hogy teljesen egységes az egész vállalkozásod, ami profizmusra vall.

Nincs a vállalkozásodnak egységes arculata? Keress meg és segítek megvalósítani a céljaidat.
Az árakat ITT tudod megtekinteni. 

További munkáim

Famíves Kft.
Logó és weboldal

Zhoja
Szórólap tervezés

ZHOJA EASY
WEBDESIGN ÉS WEBOLDAL

AQUA VERA
CSOMAGOLÁSTERVEZÉS