Dolgozzunk együtt!

Weblap készítés szeged

A LEGJOBB HELYEN JÁRSZ, HA…

Most indítod el a vállalkozásodat és olyan weboldalt szeretnél, ami pénzt termel?

Vagy van már egy meglévő weboldalad csak szeretnéd még jobban felturbózni, hogy még több bevételt szerezz?

Dolgozzunk együtt és segítek, hogy a célod, víziód, küldetésed az online világban is teret kapjon.

Weblap készítés Szeged, miért érné meg Neked?

Hitelesebb leszel a vevőid szemében

Komoly szakember vagy és szeretnéd ezt az ügyfeleid felé is láttatni? Akkor elengedhetetlen, hogy legyen egy weblapod, ahol kommunikálhatsz a vásárlóiddal, megoszthatsz velük minden információt.

Még több vásárlót tudsz elérni

Terméket vagy szolgáltatást adsz? Egy weboldalon részletesen be tudod mutatni a vásárlóknak, amit el szeretnél nekik adni. Emellett folyamatosan tudsz velük kommunikálni is.

Növelheted vele a márkád értékét

Bizalmat tudsz kelteni az ügyfeleid szemében egy igényesen felépített honlappal. Az ügyfeleid tudni fogják, hogy profi vagy abban, amit csinálsz és Téged fognak megkeresni.

Sokkal több lesz a nyereséged

Egy felhasználóbarát és keresőoptimalizált weboldal folyamatosan segít Neked, hogy új ügyfeleid legyenek. Ez egy óriási befektetés, amit kár lenne elszalasztanod.

Weblap készítés Szeged árak

Webdesign tervezés – 140.000 Ft-tól (AAM)

Főoldal és az aloldalak design tervezése mobil, tablet és laptop nézetben 

Weboldal karbantartása – 12.000 Ft-tól (AAM)

WordPress rendszer frissítése (havi 2x)

Bővítmények frissítése (havi 2x)

Tartalomfeltöltés és annak formázása (havi 2szer)

Dizájnmódosítás (havi 1szer)

Blogbejegyzések feltöltése havni 2 alkalommal és a bejegyzések SEO beállítása

A fenti árak mit nem tartalmaznak?

Fizetős bővítmények és szolgáltatások a honlaphoz

Marketing szöveg a weboldalra. Ha szükséged lenne erre is, az is megoldható. Kérlek jelezd felém és megbeszéljük az árat.

A 2 hónap letelte után a weboldal karbantartását

fontos tudnivalók

A weboldalon lévő képekért és tartalomért az ÜGYFÉL felel!
Szeretnél egy profi marketing szöveget/tartalmat a weboldaladra? Ne aggódj, mert ebben is tudok Neked segíteni. Jelezd felém, amennyiben erre is szükséged lenne.

Weblap készítés Szeged szolgáltatásaim

Grafikai tervezés

A grafikai tervezés egy kreatív folyamat az offline marketing egyik eszköze. A vállalkozásod számára megfelelően elkészített grafikai tervezés rendkívül fontos, hiszen ezáltal tudod felhívni magadra a figyelmet.

Logó és arculattervezés

A logó egy vállakozás lelke. Vállalkozásod elindításához biztos szükséged lesz egy arculatra, logóra, ami Téged/a cégedet megfelelően képviseli, érthető az üzenete és ami egységessé teszi a márkádat.
Ennek megvalósításában leszek én a partnered.

weblap készítés szeged

Egyedi weboldal tervezés

Weboldalra lenne szükséged, ami egyedi és a márkádat képviseli? Szeretnéd felturbózni a vállalkozásodat, hogy még több vevőt szerezz?
Egy egyedi, reszponzív, jól felépített honlappal felhívhatod magadra a figyelmet.

 

Weboldal karbantartás

Van már egy meglévő honlapod, webáruházad? Nincs időd karbantartani, frissíteni a weboldaldat?
Egy weboldal karbantartása a biztonságos működéshez elengedhetetlen, folyamatosan törődni és frissíteni kell.

Akik már engem választottak

Famíves Kft.
Logó és weboldal

zhoja
weboldal és karbantartás

ZHOJA EASY
WEBDESIGN ÉS WEBOLDAL

tiny hearts yoga
weboldal és karbantarás

EDIT GLÜCK
LOGÓ ÉS ARCULAT

edit panzió
weboldal és karbantartás

Szia, Lévay-Molnár Helga vagyok, webdesigner

Szerencsés vagyok, hogy azzal foglalkozhatok, ami egyben a szenvedélyem is. Alkotni mindig hatalmas öröm és egyben kihívás is arra, hogy mindig fejlődjek, újat adjak.

Célom, hogy olyan arculatot és egyedi weboldalakat tervezzek számodra, amelyek nemcsak modernek, letisztultak, hanem érthető az üzenete, felhasználóbarát, mobilbarát és persze keresőoptimalizált. 

Hosszú évek munkájával, tanulásával tudlak segíteni abban, hogy céged/terméked/szolgáltatásod meg tudjuk mutatni a nagyközönségnek. Jó látni, ha egy teljes arculat, weblap megelevenedik a nulláról és megvalósul az, amit együtt tervezünk meg.

Amit Te elképzelsz, azt a lehető legérthetőbben varázsolom a weblapra egyedi igényeid szerint, trendi köntösbe bújtatva.

visszajelzések

Én megálmodtam, ő megvalosította. Helgával dolgozni óriási öröm volt a számomra. A weblapom és a közösségi média oldalak szerkesztése során végig az én elképzeléseimet tartotta szem előtt. A kommunikáció Helgával szuper könnyű, rögtön értette, hogy mire gondolokés a munka során számos ötlettel, tippel, javaslattal állt elő, amik nagyszerűen illeszkedtek a tervekbe….

Dorgai Zsófia

Tiny Hearts Yoga

Ismerős ajánlása alapján kerestük meg Helgát a weboldalunk fejlesztésére, frissítésére. Fontos volt számunkra, hogy a weblap készítőnk kifinomult szemlélettel rendelkezzen, így egy mondern, letisztult stílust tükrözzön a honlapunk a látogatók számára. Az együttműködésünk során kezdetektől egy szakmai profizmust kaptuk, sok innovatív ötlettel gazdagodtunk a márkaépítes, marketig területén is. Közel egy éve dolgozunk együtt Helgával, aki a Zhoja team nélkülözhetetlen tagja, és rengeteg feladatot levesz a vállunkról.

Nagy Erika

Zhoja Budapest Menyasszonyi Ruhaszalon

Helga precizitásának és odafigyelésének
köszönhetően vállalkozásom honlapja mindig naprakész, igényes, az aktuális változások, kéréseim rendszeresen frissítés alatt állnak.
A legapróbb részletekre is odafigyel a tartalom és a külső megjelenés tekintetében is, ötletei és elképzelései nagyban megkönnyítik a munkám, örömmel bízom rá a weboldalam teljes körű karbantartását.

Ábrahám Bernadett

Edit Panzió Szeged